click for helping :)

Tuesday, January 4, 2011

2011

haha bru nk post bout new year skung and its been 5 days since the new year laaa mayam
yay class dah start!kena bgon awl jalan jauh n balik mlm :(

malas la mkcik!
ramai kate sem ni susah but i need to try it first then we will knw ape yg dkate kn susah tu kn??
so,kena tabahkn hati n kuatkan smngt!
mcm nina tulis kt blog die :))
'i will never forget
i will never regret
i will live my life'

bile bace tu mcm dapat smngt baru lak ^____^
nina milah suka bace blog nina yg melalut nie la!

nex week lecture dah start tol3,time to busy
time tu gak la mslh muncol
just boleh berdoa agar aq dijauhkn mlsh3 yg xdiduga..

orng kate bila dah msok tahun baru kite kena ade azam baru
jdik,i have my new 'azam'!
its just my smngt to move on this life even kite jatoh n tunggang langgang..
td tgk WHI die ckp kalo last year kite diselebungi mslh dan sellau sedih3..
this year try to cheer up n elak kan dr mslh..
hope mayam boleh happy n kena pikiran positive je babe *___*

so,azam tahun baru ni jugak termsok my budget!
nk kena save money for the future n kena la dok asrama no more renting n no more worries :)
perhaps
kalo budget lepas,boleh kawen!hahaha
nonsense je mayam nie :P

ari ni xde kls so ape lagi tidur!
have a blast day mayam n may full with joy

lupe lak,i miss my parents n sibs
i miss my imran gemok yg itam tu :P
i miss my hero3 yg nakal (terutama iqbal,irfan dan idlan)
balik cuti t hero3 sume dah besar penat den nk layan!

1 comment:

  1. ish milah ni kita baru sedar post ni lah!!
    hihiii

    ReplyDelete